Nosaltres

Fa més de vint anys que des de Barcelona vam començar a investigar en el món de la moda per tal d’oferir les últimes tendències en bijuteria i complements de plata. Actualment som una empresa que posa el màxim interès a renovar constantment el nostre mostrari tenint en compte tot allò que succeeix en les principals celebracions nacionals i internacionals del sector. La qualitat del materials amb els quals treballem, la varietat en les col·leccions i l’estil innovador de la nostra marca és el que garanteix el fet de poder cobrir les necessitats de tots els nostres clients.

Recentment hem ampliat la nostra oferta de productes incorporant complements de cabell amb tota la seva extensa gamma. Podrà trobar tant complements clàssics com exclusius de temporada i cerimònia. Aquestes noves col · leccions vénen de la mà de la marca 'Tazio', molt coneguda en el mercat d'aquesta índole.

Nosotros

La nostra xarxa comercial disposa de representants de zona a  tot el territori nacional amb atenció personalitzada i informació constant de les novetats que oferim als nostres compradors.